

## For all enquiries please call **4230 7500** *Timetable correct as of 02 April 2024*

Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday
Spin 6:00-6:30 AM 30 Mins Instructor: Hope	Smash 6:00-6:40 AM 40 Mins Instructor: Hope	Spin 6:00-6:30 AM 30 Mins Instructor: Hope	Functional Strength 6:00-6:40 PM   40 Mins Instructor: Solomon	Spin 6:00-6:30 AM 30 Mins Instructor: Natalie	Smash 7:15-7:55 AM 40 Mins Instructor: WildCard PT
Functional Strength           9:15-9:55 AM         40 Mins           Instructor: Solomon         1000000000000000000000000000000000000	Ice Bath 6:30-7:00 AM 30 Mins Instructor: Summer	Boxing & Core 7:15-7:45 AM 30 Mins Instructor: James	Ice Bath 6:30-7:00 AM 30 Mins Instructor: Summer	Smash 9:15-9:55 AM   40 Mins Instructor: James	Yoga 8:15-9:15 AM   60 Mins Instructor: Jodie
Pilates 11:00-11:45 AM 45 Mins Instructor: Rowena	Ice Bath and Breathwork 6:45-7:30 AM 45 Mins	Functional Strength           9:15-9:55 AM         40 Mins           Instructor: Solomon         40 Mins	Breathwork 11:00-11:4 6:45-7:30 AM 45 Mins	Pilates 11:00-11:45 AM 45 Mins Instructor: Rowena	
Smash 12:15-12:55 PM   40 Mins Instructor: James Boxing & Core 5:30-6:00 PM   30 Mins Instructor: Tom	Instructor: Jemma Spin 9:15-9:45 AM 30 Mins Instructor: Natalie	Functional Strength         12:15-12:45 PM       30 Mins         Instructor: James       Boxing & Core         5:30-6:00 PM       30 Mins         Instructor: Tom       State	Instructor: Jemma Spin 8:45-9:15 AM 30 Mins Instructor: Natalie	Smash 12:15-12:45 PM 30 Mins Instructor: James	
	Yoga 12:15-1:15 PM   60 Mins Instructor: Liama		Yoga 9:30-10:30 AM   60 Mins Instructor: Jodie		
	Smash 5:30-6:10 PM 40 Mins Instructor: Nikki		Smash 12:15-12:55 PM 40 Mins Instructor: James		
			Functional Strength 5:30-6:10 PM   40 Mins Instructor: James		